Ботев Враца трябва да вземе днес нов играч. Става въпрос за футболисти под наем, който ще бъде преотстъпен на врачани от друг роден елитен клуб. От Ботев обаче не пожелаха да разкрият повече подробности. 

Според запознати възможността е това да е нападателят ЦСКА - Тонислав Йорданов, който засега не попадат в плановете Стамен Белчев. Двама играчи на Ботев са с контузии от равенството с Левски на "Герена". Това защитникът Илия Миланов, халфът Ивайло Михайлов. Миланов бе сменен принудително в 61-ата минута от Васил Добрев. Пет минути по-късно Даниел Гаджев се мястото на Михайлов.

Днес, когато врачани подновяват тренировки, ще стане ясно какво точно е състоянието на двамата, Хубавото за Антони Здравков в случая е, че предстои пауза за националните отбори.

По време на прекъсването Ботев не планира да играе контрола. Възможна е учебна игра с дубъла, който е част от Северозападната Трета лига. Здравков не иска да натоварва допълнително играчите си, които и без това не са кой знае колко много като бройка.