Наставникът на Ботев Враца, Даниел Моралес, сподели задоволството си от спечелената точка при нулевото равенство с Арда в последен мач от този кръг. 

„С всеки ден очаквам нещо хубаво от тези момчета. Ако те искат да се развиват, то вратата е отворена пред тях. Ботев Враца им дава невероятна възможност да се изявяват в българския елит и съм доволен, че показаха сърце и душа на терена. Това искаме и ние, целият щаб и ръководството. Мога само да благодаря на играчите“, започна той.

„Ако гледаме реално, то първото полувреме бяхме по-добри, а през второто те стояха по-добре. Разменихме си по едно полувреме. Играхме много организирано срещу един отбор, който само надгражда от години насам. Представянето ми даде надежда, че може и още повече. Очаквах спадът второ полувреме“.

„Няма как да се забавляват на терена, без да са дисциплинирани. Това е животът. Имахме 6-ма дебютанти, всички под 23-годишна възраст. Те знаят срещу кого излизахме, но показахме, че искаме и ще даваме всичко до края“.

„Аз съм човек, който е играл във всички дербита в България. Самите мачове са специални за състезателите. Искаме да зарадваме публиката и винаги, когато дойдат Левски, ЦСКА и др., то нашите фенове са ентусиазирани. Дано стане хубав мач между два от най-младите тимове в първенството“.

„Мисля, че нашите цели са мач за мач да обиграваме отбора. Искаме да сме в efbet Лига, да останем в групата и да покажем все по-добър футбол. Зелени сме, но само със смелост може да продължим напред“, завърши Моралес.