Треньорът на Ботев Враца Дани Моралес отново остана изключително доволен от себераздаването в състава си при равенството 1:1 срещу Ботев Пловдив. Той изрази щастието си от показания характер на младия си състав. 

„Винаги съм вярвал в потенциала на отбора ни. Благодарен съм на ръководството, че ми предложи тази работа. Характерът на тези момчета ме прави щастлив, че съм им треньор. Мога само да ги поздравя за себераздаването. Доставя ми удоволствие играта им и мисля, че на хората във Враца също им доставят удоволствие“, започна Моралес. 

„Не става въпрос само за резултати. Мисля, че аплодисментите на феновете са най-важното нещо за нас и за ръководството, за смелото решение. Засега правим малки стъпки напред. Още една точка в касата, но може би заслужавахме повече“. 

„Първото полувреме не стояхме толкова добре, колкото през второто, но имахме по-чистите положения. Ботев Пловдив не ни затрудни чак толкова. При гол в края на частта треньорът трябва да покаже, че няма да му се промени отношението към играчите. Продължихме със спокойствие, за да им дадем смелост и през втората част коригирахме няколко ситуации, което ни даде предимство“. 

„Характерът на играчите е страхотен за нас. Видът на момчета при влизането в съблекалнята, при започване и завършване на загрявката, при поздравяването помежду им. Това е страхотно нещо, мога да ги поздравя само“, завърши наставникът.