Наставникът на Ботев Враца – Даниел Моралес, остана много доволен след победата с 2:0 над Берое. Бразилецът похвали своите футболисти след успеха над старозагорци и се надява играта на врачани да се подобрява с всеки изминал мач.

„Не става въпрос за мача с ЦСКА, тъй като първенството е дълго. Поражението ме заболя тогава по различен начин. Не на мотивация, а на достойнство беше въпросът. Момчетата заслужават похвали днес, тъй като се бориха докрай. Спечелиха заслужено мача. Имахме по-добрите ситуации. Отбор се прави с достойнство и дисциплина. Това искам от нашия отбор“, започна бразилецът.

„Имахме повече шансове днес на контраатака. И двата отбора се борим за едно и също. Знам, че на колегата му е трудно, на мен ми е трудно и трябва да работим много. Когато се бориш за тези места в класирането, не е лесно. Днес бяхме по-добре, вкарахме два гола. Имахме още шансове, но дано продължим така“.

„Миналият път ме питаха какво трябва да променим. Аз не мисля, че трябва да променим играта си, а да я подобрим. Опитва и колегата, тъй като само с добра игра можеш да побеждаваш. Късметът ще те покрие 1-2 пъти. На контраатака вкарахме хубави голове. С Арда късметът не ни покри. Радвам се, че взехме три точки и сега ни отпада малко от напрежението поне до събота“, акцентира Моралес.

„Ако аз като треньор не вярвам на моите играчи, не съм треньор на този отбор. Вярвам, че Браян Переа ще вкарва голове. Тренира всеки ден, както и другите. Те оставят на терена, бият удари, правят центрирания. Как няма да се подобри? Браян е класен футболист и се надявам да си възвърне формата от началото“, завърши Моралес.