Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес заяви, че дузпата е дошла като студен душ за тима му при загубата от Берое с 0:1 в Стара Загора.

„Мога да кажа, че мачът за нас беше разделен на две. Слабо първо полувреме, където знаехме силата на Берое и допуснахме грешки, където те са много силни. Не успяхме да противодействаме на някои ситуации. За нас късмет не ни вкараха тогава. Много под нашето ниво беше. В съблекалнята успяхме да коригираме някои неща и да се промени нашия манталитет. Дузпата ни дойде като студен душ. Второто полувреме беше много успорвано. Не успяхме да създадем много чисти положения“, заяви Моралес.

„Когато се обърнахме не успяхме да разберем какво отсъди съдията. Дори и колегите от Берое се чудеха за червения картон. Минало е. Имаше някои ситуации, които можехме да изиграем по-добре. Като цяло Берое изигра по-добре мачът днес и заслужено победиха. Илия не се чувстваше добре и го смених. Имахме момчета играха с температура. На почивката Миланов повръщаше. Малките ги смениха, защото се умориха“, добави още той.

„Имаше моменти, в които трябваше да преодолеем линията на противника с дълги подавания. Имаше и такива, в които не можехме да се успокоим. Харесвам футбол с постепенни атаки. Винаги съм вярвал, че тези момчета могат да получат шанс в националния отбор. Няма как да кажа лоша дума за тези момчета. Сега ще си потърсим грешки, но аз съм виновникът“, каза треньорът на Ботев Враца.