Бившият футболист на Черно море и настоящ на Ботев Враца Мартин Дичев сподели, че на „Тича“ се играе трудно. Тимът му загуби с 1:2 в мач от 4-ия кръг на efbet Лига.

„Радвам се, че успях да изиграя добър мач. Жалко, че не успяхме да измъкнем нещо от него. Но всички знаем, че на „Тича“ се играе много трудно“, сподели Дичев.

„Да, мисля, че бързо се аклиматизирах. Момчетата ме приеха, мисля, че съм като у дома си там. Не мога да преценя какво куца на отбора, че сме на последно място. Мисля, че това трябва да го определи старши треньорът, но бих казал, че не държим достатъчно топката. Мисля, че засега това ни куца най-много, за да спечелим точки. Първото полувреме успяхме да създадем две-три хубави положения, отбелязахме гол, но не успяхме да вземе нещо повече“, каза още, цитиран от БТА Мартин Дичев.

„Мисля, че отборът на Ботев има доста голям потенциал, с добри игри, мисля, че можем даже да не се борим за оцеляване. Надявам се да играя колкото се може повече, това е най-важното за всеки млад футболист, пък вече напред – каквото сабя покаже“, завърши играчът на Ботев Враца.

подкрепя българския спорт