Левски ще посрещне Ботев Враца в контролна среща по време на международната пауза в събота. Двубоят на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ стартира в 18:00 часа и всичко най-интересно от нея ще проследим на живо в сайта Gong.bg.

Проверката бе организирана с цел и двата отбора на се загубят ритъм в периода без официални клубни срещи, а също така да се изчистят някои грешки и да пробват нещо ново и различно в играта си. По-рано през сезона двата тима играха един срещу друг, а столичани спечелиха с убедителното 4:0.

„Сините“ са лидер във временното класиране на efbet Лига, като имат преднина от две точки пред варненските Черно море и Спартак Варна, както и три пред Лудогорец, но шампионите са с два двубоя по-малко.

Ботев Враца пък върни 13-и в подреждането с шест пункта, а в петък стана ясно, че начело на отбора официално се завърна Христо Янев, който ги спаси от изпадане през миналия сезон.

От Левски обявиха в дните преди срещата, че входът за фенове ще бъде свободен и ще бъде отворен сектор „А“ на „Герена“, като влизането ще става през вход №2.

подкрепя българския спорт