Ботев Враца и Левски се изправят един срещу друг в мач от 20-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион "Христо Ботев" стартира в 17.30 ч. и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg може да проследите всичко най-интересно. Главен съдия на двубоя ще е Георги Давидов.
 
"Сините" се намират в трудна ситуация след колебливите игри в efbet Лига и отпадането от Sesame Купа на България от Хебър преди няколко дни. Тимът на Николай Костов заема шесто място в класирането, като изостава със седем точки от третата позиция. Левски тръгна за Враца без контузения Джавад Ел Джемили и наказания Асен Митков. Очаква се в състава да се завърне Хосе Кордоба, който пропусна последните два мача заради контузия. 
 
Ботев Враца също преживява труден период и се намира на предпоследното място. Тимът на Христо Янев има само една победа в последните си девет мача в efbet Лига и се закотви на дъното в таблицата. Домакините ще са без един от лидерите си Браян Переа, който изтърпява наказание. Статистиката също не е в полза на врачани, които имат една победа и едно равенство в последните седем мача с Левски на стадион "Христо Ботев".