Футболистът на Ботев Враца Костадин Ничев сподели впечатленията си от равенството с Ботев Пловдив, за което той отбеляза изравнителното попадение. 

"Срещата беше доста трудна, Ботев са добър отбор. Знам какъв футбол изповядва. Радващото е, че се върнахме след гола, който дойде в неприятна минута за нас. Второто полувреме излязохме преобразени, опитахме се да натиснем. Радващото е, че успях да вкарам", заяви Ничев.

"Илязохме освободени, казахме си, че няма какво да губим. Решихме да ги поставим под натиск, за да може поне да изравним. Можехме и да стигнем до обрата, но за мен е закономерно равенството." 

"Играл съм в Ботев Пд, разделихме се с добри чувства, феновете са прекрасни. Затова не се израдвах. Естествено, че се радвам за Ботев Враца, за мен е чест да отбележа за него." 

"Всеки мач се раздаваме максимално. Досега сме предоволни абсолютно всички - ръководство, треньори, футболисти", завърши Ничев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.