Старши треньорът на Ботев Враца Росен Кирилов не остана доволен  от резултата след загубата с 0:1 от Локомотив Пловдив. Врачани играха почти през целия мач с човек по-малко, а специалистът похвали играчите си за себераздаването им и желанието да не загубят до последния момент.

„Няма как да съм доволен от резултата. Поздравявам момчета за себераздаването. Искаха и с човек по-малко да победим. Просто не можахме да издържим с човек по-малко на тежкия терен. Имахме и своите ситуации и през първото, и през второто полувреме. Късметът ни избяга днес. Радващо е, че момчетата вложиха сили, равностойно седяхме през по-голямата част на този тежък терен“.

Антон Узунов
74 снимки

„На този тежък терен, това е. Борбата преобладаваше, дълги топки. Успяхме да създадем 2-3 ситуации, които не бяха най-чистите, но имаше напрежение пред вратата на Локо Пловдив. Имаше доста корнери. Тежката обстановка повлия. Момчетата искаха много да победим, въпреки че бяхме с човек по-малко. За съжаление не се получи, загубихме, но Локо Пловдив е много класен отбор с класни играчи. Ние устояхме, с изключение на ситуацията при гола. Може би заслужавахме да изравним и да бъде равен резултата“.

„Ботев Враца няма да се притесни от тази загуба. Всеки мач излизаме да играем и да показваме най-доброто, както и да печелим три точки при възможност“.

„Имаме още малко време до края на август. Добри футболисти винаги са добре дошли в Ботев Враца“, заяви Кирилов.