Помощник треньорът на Ботев Враца Калоян Генов говори след загубата от Арда в efbet Лига. Той замести Христо Янев край тъчлинията заради наказанието му от 1 мач.

"Разкъсахме се в ключовите моменти, подведохме се по играта на Арда. Всяка грешка не я разглеждаме като индивидуална. Щом сме допуснали гол, значи целият отбор се е провалил", сподели Генов.

"Мартин смея да твърдя, че направи добър мач. Не можехме да го използваме заради контузия, сега заради наказанието на Барбоса, се наложи да го пуснем в средата", допълни той.

"Емоцията с оглед на резултата и факта, че не успяхме да зарадваме хората, емоциите са смесени. Остава горчилката, мачът бе напълно задължителен за печелене. Изоставаме с точките. Смесени са чувствата", каза още треньорът.

"Имаме достатъчно хора, които да заменят излезлите. Ще видим какво е наказанието на Меси. Бачев има проблем в адуктора, ако не ще прекоряваме състава", заяви той.

"Ние продължаваме и през седмицата да се опитаме да вкараме на момчетата едно самочувствие. Нищо не е загубено. Видяхме последните кръгове, отборите в челото губеха точки. Всеки мач е възможно да се спечели точко. Нито Ботев Враца е изпаднал, нито останалите са се спасили", завърши Калоян Генов.