Халфът Христо Златински може да напусне Ботев Враца. Полузащитникът не е особено доволен от статута си на резерва при врачани. В последния кръг при гостуването на Царско село той дори не бе в групата, пише „Тема спорт“. След това срещу Ботев Пд и Левски остана на пейката. Златински не е бил титуляр от повече от месец. За последно започна сред 11-те на Сашо Ангелов при нулевото реми с Дунав Русе у дома на 21 септември.

През лятото той се оказа ненужен на Локомотив Пловдив, след като бе пробван от старши треньора Бруно Акрапович. Бившият играч на Стяуа и други румънски клубове може да напусне Ботев Враца през зимата, ако няма промяна в статута му.

Утре от 13:30 часа врачани гостуват на Берое. Днес ще стане ясно кои 18 ще попаднат в групата за визитата под Аязмото. Сашо Ангелов няма сериозни кадрови проблеми. Очаква се Валери Божинов отново да започне като титуляр. Той вече е напълно възстановен от контузията си. Нападателят стартира и срещу Царско село, но не се представи на ниво и бе заменен.