Наставникът на Ботев Враца, Дженаро Йецо, сподели радостта си след успеха с 3:2 срещу Етър, който гарантира оцеляването на врачани в efbet Лига. Италианецът беше емоциоанлен в интервюто си, отблагодарявайки се на всички в клуба и на феновете за доверието. 

14 снимки

„За този един месец страдахме много. Първата пречка беше езиковата. Опитахме отборът да се приспособи към нова методология на работа. Трябваше и сърце, много работа и много концентрация, за да постигнем целта. Отборът ме следваше по най-добрият начин. Направихме така, че Ботев Враца да остане в елита“, започна треньорът на врачани. 

„Преди всичко благодаря на привържениците. Те бяха плътно зад нас и ни подкрепиха по страхотен начин, за да преодолеем днешното изпитание. Искам да благодаря на всички фенове, на моя отбор, който ми подари страхотни емоции, на всички от щаба ми, както и собствениците, които ми дадоха този шанс. Градът ни прие по наистина страхотен начин“. 

„Когато мислиш, че си постигнал целта, често се губи концентрацията. Това е нещо, което не подкрепям. Не може да изпускаме така аванс. Трябва да ги научим да не допускат подобни неща занапред. Сега ще празнуваме, защото беше много тежък месец. Не сме спали по цели вечери, за да оцелеем. През следващите дни ще решим какво ще правим“, завърши Дженаро Йецо.