Наставникът на Ботев Враца – Даниел Моралес, не спести критики към футболистите си след загубата с 2:3 от Хебър Пазарджик на стадион „Христо Ботев”.

Когато играеш такива мачове с напрежение, аз съм играл футбол 17 години и когато си на терена, трябва винаги да си гладен. Има неща, кoито ще коментираме в съблекалнята, но трябва да сме винаги гласни. Да дадем всичко от себе си на терена, за да знаят всички, които идват тук във Враца, че не е лесно”, започна своя разбор Моралес.

"Не може с една атака и две контраатаки през второто полувреме да ни вкарат три гола. Това е недопустимо. Трябва да знаят, че с фланелката на Ботев Враца се играе до 95-ата минута на пълни обороти. Точно това ще им кажа в съблекалнята. Няма нито един отбор, който е дошъл тук и да ни е надиграл", каза още той.

"Черно море ни победи, но беше много равностоен мач. ЦСКА София е единственият отбор, който ни надигра тук. Не може да направят три или четири атаки и ние да не можем да победим. Разбира се, има липса на концентрация, липса на комуникация в дадени ситуации. Видях, че момчетата се раздадоха докрай. Искаха, но футбол не се играе под емоция, а с акъл", допълни бразилецът.