Водещата фигура на Ботев Враца и бивш играч на Монтана Даниел Генов коментира предстоящото дерби между врачани и монтанци в мач от 7-ия кръг на efbet Лига. Той отдаде и дължимото на съпругата си, която е неотлъчно до него и го подкрепя за всичко.

Ботев Враца и Монтана излизат в мач от 7-ия кръг в петък, 25-ти септември от 18:45 часа.

"Семейството е на първо място, след като имам семейство, дете, отговорности, когато едно семейство е здраво, ти надграждаш, раздаваш се, визирам родителите на жена ми, както и моите родители. Искам да имам здраво семейство", коментира Генов.

"Отборът е на първо място, след това и феновете, когато има фенове, които ни подкрепят аз мога да покажа повече от себе си. Клубът показа отношение към мен, господин Каменов ми каза и показа, че тук е моето място и аз съм тук", добави той.

"На този етап аз съм консуматорът на отбора, това се дължи на тренировките, на качествата и на късмета. Имаше избухване срещу Лудогорец,след това затихнахме, самокритичен съм, гледам да израствам като футболист и личност", каза още Генов.

"Надявам се да излезем крайния победител, надявам се да дойдат много хора да ни подкрепят", добави един от ключовите играчи на Ботев Враца.