Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес остана разочарован след загубата с 2:4 от ЦСКА. Младият специалист бе на мнение, че при ситуацията с третото попадение за „червените“ е имало две топки на терена, което е объркало играчите на тима.

„Опитахме се да коригираме на почивката. Не разбирам в някои ситуации нашите играчи, които трябва да са подготвени за дадени ситуация, но останаха изненадани. Създадохме ситуации на един компактен отбор. Всичко, което искахме да направим в този мач бе да излязат по-мъжки момчетата, нещо което не направихме с ЦСКА 1948. ЦСКА е по-добър отбор и се опитахме със самочувствие да играем срещу един от най-добрите отбори в България. Сега съм доволен, че това нещо го видях“, заяви Моралес.

Антон Узунов
67 снимки

„Нормално е, когато правиш грешки, да загубиш срещу по-добър състав. Имахме проблеми в състава с трима титуляри, но не е оправдание. Заложихме на още едно младо момче. Те имат много свежи хора по фланговете и добри играчи, което ни създаде сериозни проблеми“, продължи той.

„Единственото, което не мога да разбера е, че при третия гол на ЦСКА съдията даде знак да се играе, като имаше две топки на терена. Не мога да го разбера, тъй като нашият човек се обърка с втората топка на терена. Това попадение дойде веднага след почивката и ни пречупи“, коментира още Дани Моралес.