Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес остана доволен от спечелената точка срещу Левски. Двата тима не успяха да си отбележат попадение и пропуснаха по една дузпа, за да завършат при нулево реми.

Антон Узунов
80 снимки

„Както казах и преди - гледаме да вземем точка или три точки. По-добре е, отколкото нула. Момчетата се раздадоха. Трудът на момчетата и късметът ни покриха. Ботев Враца показа, че има потенциал. Разбира се, че Левски създаде повече положения от нас, но ако гледаме реално, имаме две-три чисти ситуации, а и дузпа. Можеше по-добре да развием ситуациите. Тръгваме си доволни с една точка от „Георги Аспарухов“.

„Стамен Белчев е работил с млади и много добре знам какво харесват те. Те обожават да играят по крилата. На това може да се противодейства с добро позициониране. Хората трябва да си покриват зоната. Допуснахме грешка при тези ситуации“.

„Знам, че няма как да играеш футбол без напрежение. Футболистите трябва да свикнат с това нещо и за това им се плаща. За съжаление, нямаме победа от много време. Знаем, че тези момчета се опитват да играят. Ръководството ни подкрепя. Благодарен съм на клуба и моите състезатели“.