Черно море приема Ботев Враца в мач от 4-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е днес от 21:15 часа на стадион "Тича" във Варна и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от двубоя на живо. 

Възпитаниците на Илиан Илиев започнаха колебливо сезона. Тимът завърши наравно 0:0 у дома срещу ЦСКА 1948, а след това победи Септември София с 2:0. В последния кръг варненци отстъпиха с 1:2 при гостуването си на Локомотив София. Междувременно тимът отпадна и от Лига на конференциите, където беше отстранен от Апоел Беер Шева. 

Ботев Враца се очертава като един от аутсайдерите в първенството. Отборът на Тодор Янчев загуби и трите си мача до момента, като това му отрежда последно място във временното класиране. Врачани допуснаха домакински поражения от Ботев Пловдив (1:3), Берое (1:2) и загуба с 4:0 като гост от Левски. 

В групата за днешния двубой попадна последното ново попълнение на Черно море Клаудиу Кешеру. Илиан Илиев няма да може да разчита на наказания Мазир Сула, както и контузените Уеслен и Андреяс Калкан. В разширения състав на тима се завърна Едгар Пашеко. 

Треньорът на Ботев Враца Тодор Янчев няма да може да разчита на централния защитник Меси. В състава се завръща Браян Переа. 

Главен съдия на мача е Димитър Димитров. 

подкрепя българския спорт