Черно море посреща Ботев Враца днес от 12:30 на стадион "Тича" в среща от 13-ия кръг на efbet Лига. Домакините нямат право на грешка, за да не изостанат от сериозно от първата шестица. Понастоящем "моряците" са на седмата позиция с 15 точки. С толкова са и врачани, а шестият Арда Кърджали е с 18.

В последния кръг възпитаниците на Илиан Илиев записаха нулево равенство с Ботев Пловдив, докато врачани разгромиха у дома Етър с 5:1.

Илиев е изправен пред сериозни проблеми със състава, тъй като осмина отпаднаха по различни причини. Заразени с коронавирус са и двамата вратари - Георги Георгиев и Иван Дюлгеров, както и Дани Кики. Контузени са Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Влатко Дробаров, Родриго Енрике и Исмаил Иса.

Антони Здравков от своя страна до последно ще се надява, че ще може да използва офанзивните състезатели Даниел Генов и Петър Атанасов. И двамата са с травми, но отпътуваха за Варна.

Извън строя е капитанът Валери Домовчийски, а с COVID-19 е титулярният страж Красимир Костов. Аут е и бранителят Венцислав Керчев, който бе изгонен срещу Етър на 2 ноември. След контузия се завръща опитният Христо Златински, който вероятно ще стартира от резервната скамейка.

Мачът ще можете да проследите пряко по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и на живо в Gong.bg.