Отборът на Ботев Враца пусна „благодарствено писмо'“ до съдийската комисия на БФС. Врачани публикуваха писмото по повод дискусионните решения, които бяха взети в техен ущърб при загубата с 1:2 от Славия в отложен мач от efbet Лига в четвъртък.

При втория гол на „белите“ останаха сериозни съмнения за засада на Андреа Христов преди той да бъде фаулиран за наказателен удар.

Публикуваме цялото писмо на Ботев Враца без редакторска намеса:

Благодарствено писмо

С настоящото писмо бихме желали да изразим благодарност и признателност спрямо работата на съдийската комисия на БФС и лично към нейния председател Костадин Стоичков. За пореден път назначените от вас арбитри се справят перфектно с ръководенето на мач на Ботев Враца. Възхитени сме от постоянството, с което работите в полза на българския футбол.

Уверени сме, че и в бъдеще ще продължите да ни изпращате най-компетентните и безпристрастни съдийски бригади.

Още веднъж благодарим за страхотното съдийство и дори бихме си позволили да предложим да бъдат увеличени съдийските такси в професионалния футбол! Момчетата ви си заслужават парите!

Искрено недоумяваме защо колегите от ПФК Монтана заплашват с напускане на групата и искат санкции за Волен Чинков. Категорично сме против подобни провокации! Клубове като нашите не бива да имат претенции за дузпи, картони и немаркирани засади, защото с това си поведение единствено рушим прекрасния имидж на българския футбол и съдийство. Още веднъж - БЛАГОДАРИМ!