Бившият нападател на Ботев Враца – Дориан Бабунски, застана пред камерата на DIEMA SPORT на почивката на срещата между бившия му тим и Царско село. Таранът на Дебрецен, който направи фурор у нас, изрази надежда, че врачани ще останат в елита и през другия сезон и заяви, че с тима на Северна Македония очаква да спечели в Разград срещу България в предстоящата среща от Лигата на нациите.

„В Дебрецен е супер, приеха ме много добре. Първенството не е лесно, но мисля, че свършихме добра работа. Гледаме към следващия сезон“, започна нападателят.

„Тежка ситуация е да се бориш за оставане. Но всеки футболист трябва да се фокусира само върху футбола в такава ситуация. Надявам се Ботев Враца да остане в лигата“.

Emona Tsoncheva / LAP.bg
13 снимки

„Ботев не беше само Дориан Бабунски в първия дял на сезона. Много футболисти от есента още са тук. Спрямо това, което видях през първата част – Ботев ще спечели трите точки. Мисля, че ще останат в групата“.

„Очаквам добра атмосфера в Разград, когато пристигна с националния отбор на Северна Македония. Мачовете Македония – България ще са хубави. Очаквам да стане добър мач и да победим“, завърши Бабунски.