Арда приема Ботев Враца в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е от 12:30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи всичко най-интересно от срещата. Кърджалийци, които показват отлична форма напоследък, се надяват да продължат с добрите игри и да запишат нов успех на сметката си. Той пък би могъл да ги изкачи в топ 3 на класирането, при положение, че Локомотив Пловдив загуби от Лудогорец по-късно днес.

Домакините имат доста проблеми около състава. Контузени са Руменов, Русакис, Ганев и Атансов. Така единайсеторката се очаква да е съставена от Караджов на вратата и пред него Стоев, Крумов и Таравел в защита. Котев и Мартинов ще са двамата опорни халфове, а Лозев и Георгиев ще действат като халф-бекове. Делев и Коконов ще бъдат атакуващите полузащитници, които ще подкрепят изнесения в предни позиции Жуниньо.

Ботев пристига без наказания Илия Миланов, както и без контузените Ненов, Ничев и Том. Очаква се на терена да излязат Костов на вратата и в отбрана Генчев, Ндиайе и Керчев. Зехиров и Николов ще са халф-бековете, а Златински и Гаджев ще движат играта в средата на терена. Бабунски ще води атаката, като той ще има подкрепата на Атанасов и Генов.

Арда се намира в силна серия от 10 поредни мача без загуба и това дава голямо самочувствие на играчита на Никола Киров. В същото време Ботев се намира в ужасяваща серия от 6 поредни загуби и ще търси начин да спре пропадането.