Втория двубой от рограмата на деветия кръг от efbet Лига противопоставя отборите на Арда и Ботев Враца. Кърджалии се представят силно то началото на сезона иса петата позиция с 12 точки, докато Ботев са 11-ти с осем точки.

Отборът на Стамен Белчев привлече през паузата за национални отбори бившия национал Михаил Александров, Илиас Хасани и Конър Рандъл, който има 8 мача за английския Ливърпул. След наказание за тази среща се завръща Румян Овсепян, а наказан за двубоя е Деян Лозев. Жоао аморин пък е възстановен от своята контузия. Старши-треньорът Стамен Белчев заяви, че отборът е могъл да спечели още точки до момента. Стана ясно и съперникът на тима за 1/16 финалите за Купата на България. Това е отборът на Хебър Пазарджик.

За Ботев Враца най-важното е завръщането на Валери Божинов в отбора, който отбеляза гол в контролата срещу Монтана, завършила 1:1. С привличането на Деян Иванов от Левски, под наем, се слага край на селекцията в тима на Сашо Ангелов. Контузен остава Мирослав Будинов. Ботев ще играе с Добруджа на 1/16 финалите за Купата на България.

Срещата е в петък, 13 септември, от 20:00 часа и ще можете да я гледате пряко по DIEMA SPORT HD.