Треньорът на Бо­тев Bpаца - Антони Здравков, обя­ви, че талант от местната школа ще бъде изпробван в мъжкия тим. 

"Взехме няколко момчета от школата на подготовка. Мнението ми е, че тук е изпу­снат краят с детско-юноше­ския футбол и ще е нужно мно­го време, за да се навакса изоставането. От 8 месеца съм във Враца и имам поглед върху нещата", заяви треньорът пред "Конкурент"

"Мога да отлича само едно дете - Мирослав Мари­нов. Този тийнейджър работи всеки ден с мисълта да расте и да се развива във футбола и смятам, че през новото първенство ще получава шанс да играе в мъжкия отбор, защото го заслужава."

Здравков няма да мо­же да разчита на половин от­бор срещу бившия си отбор Лудогорец в срещата от пър­вия кръг.


Мачът е в събота, от 20:00 ч., и ще можете да го гледате на живо по DIEMA SPORT, както и да следите случващото се с Gong.bg


Ивайло Михайлов изтърпя­ва наказание от миналото първенство. От вчера в тре­нировките на Ботев се вклю­чиха трима от контузените и пропуснали голяма част от подготовката - Христо Златински, Чавдар Ивайлов и Вла­дислав Узунов. Бразилецът Том, който не игра в контролата с Кариана, тренира с от­бора от началото на седмица­та. Всички те до последно ще са под въпрос за мача с разградчани.