Топдизайнерката Вергиния Здравкова ще облича Ботев Враца. Носителката на "Златна игла 2003" е договорила подробностите с Ивайло Рачев - член на УС на врачанския клуб. Стилните облекла ще бъдат както за ръководството на клуба, така и за първия тим на Ботев.

Рачев уточни, че все още не са се спрели на определени цветове на официалните костюми. „След като затвори трансферният пазар Виргиния Здравкова ще дойде във Враца, за да вземе мерки на всеки един. Едва тогава ще започне работата по колекцията", коментира Рачев. Освен официални костюми водещата дизайнерка ще ушие на футболисти и треньори и стилни облекла за ежедневието.

Вергиния Здравкова е носителка на най-престижното модно отличие в България, което се присъжда от Академията за мода - "Златна игла 2003" в категорията "Дизайнер на годината", както и на специалната награда на програма "Произведено в България" за успешното развиване на модни бутици у нас и в чужбина и наградите на Фестивал "Славянка" в Москва. Виргиния Здравкова е първият дизайнер от Източна Европа, представен в авторитетния италиански каталог за haute couture "Book Moda".

Тя е официален дизайнер на конкурсите „Мисис Глоуб", „Мис България" и „Мисис България", както и на българските участнички на световните конкурси „Мис Свят", „Мис Вселена, „Мис Земя"  и „Мис Европа". Една от 10-те диамантени дами на Русия за 2006-та година.