Ръководството на Ботев Враца направи жест към своите верни привърженици и пусна 3 дни преди мача с Етър билети на промоционална цена. Скъпоценните хартийки днес и утре ще струват по 1 лев, което е наполовина от редовната цена. 

Те ще се предлагат на стадиона и в специално обособената фен зона срещу бившето кино „Коларов”. В деня на мача цената на билетите ще бъде 2 лева, съобщи маркетинг директора Денислав Георгиев.

"Пускаме по-евтини билети, защото искаме да насърчим най-нетърпеливите фенове, които желаят предварително да се сдобият с пропуск за мача. Работим в посока това да стане традиция за Ботев Враца, а и нашите привърженици го заслужават. През целия сезон те са близо до отбора и подкрепят футболистите, във всяка битка у дома и на най-негостоприемните стадиони в региона”, коментира Денислав Георгиев.

Кметът Калин Каменов покани лично всички ученици да посетят мача, като за тях разбира се входът ще бъде безплатен. Големите фирми в града също са се активизирали и поръчват пропуски за своите служители.

В същото време спортният министър Красен Кралев е потвърдил поканата, изпратена от тима, че в петък ще е сред зрителите за дербито на 25-ия кръг на северозападната "В" АФГ. На трибуните се чакат хиляди привърженици със зелени шалчета и доста VIP-гости, сред които ръководството на БФС и треньори на различните гарнитури на националните ни футболи отбори. 

От полицията гарантираха реда и охраната на масовото мероприятие. Патрулни коли ще посрещнат, ескортират и изпратят агитката от Велико Търново, която се очаква да дойде с един автобус. Те ще бъдат предупредени още във Велико Търново, че няма да бъдат допуснати на стадиона в нетрезво състояние и няма да могат да внасят факли, бомбички и димки. 

Най-популярната фенка на врачани Радост Тодорова, която е носителка на короната на Мис "Национален отбор по футбол" и представи България в конкурса "Мис Вселена", също ще присъства на мача. Тя се включи с призив към запалянковците от родния си град: "Подкрепете Ботев. Отборът има нужда от вас сега. Докажете любовта си. САМО БОТЕВ ВРАЦА!”


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS