Агитката на Ботев Ваца се готви да подкрепи отбора и в неделя, когато лидерът на северозападната В група гостува в Гара Левски на едноименния тим. Запалянковците тръгват от фенклуба в 13.30 часа в неделя, като обещават да осигурят места за пътуване на всички, които дойдат, съобщават от Прескслужбата на клуба.

Както при всяко гостуване, момчетата със зелени шалчета и фланелки ще се опитат да превърнат атмосферата на негостоприемния стадион в приемлива за своите любимци.

Драгомир Драганов от Варна получи наряд да ръководи дербито на 24-ия кръг в трета дивизия. Ще му помагат неговите съграждани Димо Вълчев и Христо Хаджийски. Петър Иванов от Монтана е четвърти съдия, а делегат – Георги Цеков от града на Огоста.

Преди неделните срещи от кръга врачани водят в класирането на северозападната В група с актив от 63 точки и голова разлика 78:12.

Домакините от Гара Левски имат 36 точки в актива си и с голово съотношение 35:26 заемат пето място във временното класиране. През есента мачът между двата тима завърши 5:1 в полза на Ботев.