Старши треньорът на Ботев Враца Атанас Джамбазки изрази задоволство след седмата поредна победа на възпитаниците си от началото на кампанията в северозападната „В” АФГ. В неделя врачани биха Севлиево с 5:1 в домакински мач, в който главният съдия Даниел Иванов от Видин им отмени 3 гола и не отсъди две дузпи в тяхна полза.

„Мачът започна добре за нас и до 13-та мин. вече водехме с 3:0. По едно време забравихме, че имаме врата и се пооголихме, но е така – когато играеш атакуващо, се случват и такива неща. Момчетата играха добре, доволен съм от показаното на терена”, заяви Джамбазки.

По повод съдийството наставникът на врачани допълни: „Отдавам грешките в мача на младостта на съдиите. Не ми се иска да мисля, че става дума за нещо друго, освен за неопитност. Вярвам, че има феърплей, защото, ако започваме с ударите под кръста още в средата на таблицата… е неприятно. Разчитам, че за следващия ни мач в Трявна, който се очертава да е много тежък, да ни изпратят съдии, които няма да се учат върху нас”.

Ботев е лидер в Северозападната „В” АФГ с пълен актив от 21 точки и голова разлика 32:2. Зад врачани по голова разлика са два състава – Академик /Свищов/ и Етър /Велико Търново/.