Фен клуб "Ботев Враца Завинаги" се извини официално на привържениците на Лудогорец, които станаха обект на атака след двубоя между двата тима за Купата на България през седмицата.

Във вторник излезе информация, че фенове на Ботев Враца са нападнали и били запалянковци на Лудогорец след края на срещата от 1/16-финалите за Купата на България. Инцидентът е станал след изхода на Враца, когато е приключил ескортът за пътуващата агитка.

Ето и извинението от страна на врачани в декларация, изпратена до GONG.BG:

ДЕКЛАРАЦИЯ 
ОТ ФЕН КЛУБ БОТЕВ ВРАЦА ЗАВИНАГИ

Относно инцидента след мача между отборите на Ботев Враца и Лудогорец Разград, ръководството и членовете на Фен клуб "Ботев Враца Завинаги" поднасят своите извинения за причиненото неудобство на гостуващите фенове. Публиката във Враца е доказала през годините, че проблеми като този са изключение, а с постоянната работа между фен клуба, ръководството на отбора и органите на реда целим именно тяхното избягване.

Длъжни сме обаче да отбележим, че информацията появила се в някои медии за масов бой и ранени фенове е крайно невярна, след като по последни данни на полицията и от двете страни няма пострадали.

Фен клуб "Ботев Враца Завинаги" пожелава успех на Лудогорец в групите на шампионска лига, а на феновете им - да достигнат нивото, на което е техният отбор.

С уважение, 
Фен клуб "Ботев Враца Завинаги"