Наставникът на Ботев Враца Викторио Павлов заяви след контролата срещу Левски, загубена с 0:2 в София в събота, че е доволен от играта на своите. 
"Въпреки загубата, исках да срещнем сериозен за нашите стандарти противник, за да разберат момчетата колко сме далеч от истината и колко много има още да работим”, заяви той.

Старши-треньорът на врачани допълни: „Видя се разликата, но и нашите най-слаби места проличаха в този мач. Идеята ми беше точно чрез такъв двубой да се проверим и да си кажем какво още не ни достига. Това не значи, че не съм доволен от футболистите, напротив. През по-голямата част от мача те се раздадоха, показаха онова, което искам от тях”, допълни наставникът на врачани.

"По повод това, че в контролата не заложих на Юлиян Левашки, а на другите двама вратари в отбора – Христо Митов започна като титуляр и беше сменен от Анджело Монтенегро в хода на контролата, Павлов заяви: „Не съм отписал Левашки, а исках да проверя на какво ниво са останалите двама вратари в отбора и до колко мога да разчитам на тях. Изводите ги оставям за себе си”.

Викторио Павлов уточни, че най-добрата новина след контролата с Левски е, че в отбора му няма нови контузии.