Ботев Враца смени екипировката си и още от следващия мач футболистите на втородивизионния отбор ще играят с екипи на реномираната италианска марка „Макрон”.

Вчера /11 август/ на стадион „Христо Ботев” директно от Апенините пристигна пратка, съдържаща два екипа – зелен, с който врачани играят мачовете си, и червен, който се ползва като резервен от тима, воден от старши-треньора Викторио Павлов. Футболистите видяха екипите днес преди първата за седмицата тренировка.

От клубната управа съобщиха, че скоро във Враца се чака още една пратка, която съдържа тренировъчни екипи и шуби за представителния тим и за различните формации от детско-юношеската школа.

Твърде вероятно е новите екипи да влязат в употреба още тази събота, когато Ботев играе първия си домакински мач от новата кампания на „Б” футболна група. Врачани посрещат по програма Спартак Варна, а срещата започва от 18 часа на стадион „Локомотив” в Мездра. Там Ботев ще играе всичките си 7 домакинства до края на есенния полусезон заради започващия след дни основен ремонт на градския стадион във Враца.